Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Γιορτή Άθλησης: μια γιορτή για όλες τις ηλικίες!



  
   Στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας, την Τετάρτη το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Οργανισμό Λευκάδας, η Γιορτή Άθλησης, με υπεύθυνους προπονητές τον κ. Μιχάλη Κονιδάρη, την κ. Γεωργία Κάτσενου και την κ. Ρίτα Μπάκου.
   Αν και η ζέστη, εντός του γυμναστηρίου, ήταν αφόρητη, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Οι κερκίδες είχαν γεμίσει από συμπολίτες μας που ήθελαν να χειροκροτήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους και ορισμένοι τις μαμάδες και τις συζύγους τους. Κι αυτό, γιατί το πρώτο τμήμα που έκανε την εμφάνισή του, υπό την καθοδήγηση του κ. Κονιδάρη, αποτελούνταν από ενήλικες γυναίκες οι οποίες έκαναν αερόμπικ χορεύοντας σε βραζιλιάνικους ρυθμούς! Από ότι πληροφορηθήκαμε υπήρχε και δεύτερο τμήμα αερόμπικ ενηλίκων γυναικών, οι οποίες όμως δεν το τόλμησαν, τελικά, να εμφανισθούν. Μπράβο, λοιπόν, σε όσες είχαν το θάρρος και το μπρίο να το πράξουν!
   Έπειτα, ήρθε η σειρά των παιδιών. Αρχικά, παρουσιάστηκαν τα κοριτσάκια που χόρεψαν με τις χρωματιστές κορδέλες τους, όλο νάζι και τσαχπινιά, και μετά ακολούθησαν τα αγοράκια με τα μπαλόνια τους. Έπαιξαν διάφορα παιχνίδια, όπως τσουβαλοδρομίες και «η γάτα και το ποντίκι», προσπαθώντας να σπάσει το ένα το μπαλόνι του άλλου.
   Την εκδήλωση προλόγισαν ο Δήμαρχος κ. Φέτσης και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Λευκάδας κ. Βεργίνης.
   Σύμφωνα, με τα λεγόμενα του γυμναστή κ. Κονιδάρη, κάθε χρόνο παρατηρείται αύξηση της συμμετοχής στα προγράμματα αυτά της «Άθλησης για όλους». Είναι ωραία να γυμναζόμαστε διατηρώντας τόσο το σώμα, όσο και το πνεύμα μας σε εγρήγορση. Κι είναι ακόμα πιο ωραία να το γιορτάζουμε! 

Ματίνα Βεντούρα / matventura777@gmail.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου